Skip til hoved indholdet
    Hjem Seniorrådet mener... Borgerens faste team

Borgerens faste team

Læs Seniorrådets høringssvar om organisering med borgerens faste team. Emnet blev behandlet på Seniorrådets møde den 16. maj 2023.

Høringssvar fra Seniorrådet

Seniorrådet har med stor interesse - via deltagelse af en seniorrådsrepræsentant i arbejdsgruppen Team Humlebakken - fulgt arbejdet med implementering af faste teams i hjemmeplejen. Vi mener, det har vist sig at have flere fordele, både for borgerne og medarbejderne. Det giver en bedre og ensartet pleje, borgerne får færre medarbejdere i deres hjem, hurtigere revisitering og en tættere relation mellem medarbejdere og borgere, som fører til en bedre pleje og større arbejdsglæde. Borgerens egne ønsker vil hurtigere blive afspejlet i hverdagen.

I Seniorrådet er vi meget tilfredse med Aalborg Byråds beslutning om at integrere faste teams i hele kommunen og de 7 fokusområder for at få de 14 distrikter i Aalborg Kommune til at være optimale er godt beskrevet.

Seniorrådet vil følge arbejdet tæt, både på samarbejdsområdet mellem borger og medarbejder og mellem faggrupperne. Seniorrådet vil have stor fokus på, at der ikke blive lavet besparelser i den kommende periode på området, da vi mener, at det kan de faste teams ikke tåle.

Seniorrådet vil være opmærksom på, om det er nok med et team ud af 4 imellem kl. 15 og 23.

Hanne Richter deltog ikke under behandlingen af dette punkt.

Læs mere

Læs hele sagsbeskrivelsen under punkt 5 i referatet fra Seniorrådets møde den 16. maj 2024

Kontakt

Seniorrådet

Storemosevej 19 9310 Vodskov

Ring til os

99 31 14 81

Skriv til os

Telefontider

Seniorrådet

Storemosevej 19
9310 Vodskov